• Sleva

SLINGSHOT JEWEL 2023

12 826,00 Kč
10 164,00 Kč Sleva 2 662,00 Kč
S DPH

P

Velikost
Počet

Ženské boty s pevnou vložkou navržené pro jezdecké aktivity jak na lodi, tak na lanovce.

Bota Jewel je naše pevná wakeboardová bota navržená výhradně pro ženy. S kombinací systému nižších šněrovacích oček a dvouzónového uzavíracího systému Gummy Strap nabízejí Jewels individuální podporu tam, kde ji jezdkyně nejvíce potřebuje. Ať už trávíte čas za lodí nebo v parku, boty Jewel mají téměř desetiletou zkušenost a vývoj designu, který zvyšuje sebedůvěru jezdkyň a prodlužuje čas strávený na vodě.

PROČ JSME JE VYTVOŘILI Vytvořili jsme ženské boty Jewel s cílem poskytnout maximální podporu a výkon v lehkých a streamlined botách určených pro pokročilé jezdkyně na lodi i v parku.

PROČ SE VÁM BUDE LÍBIT Jewels jsou dokonalou kombinací výkonu, pohodlí a stylu pro ženy – testované téměř deset let! K9 MOUNTING SYSTEM Slingshot exkluzivní montážní systém K9 zajišťuje pevné spojení mezi botou a prknem a zároveň minimalizuje celkovou velikost boty na prkně, umožňující větší šířky a úhly postavení než jakékoliv jiné boty na trhu.

BOTTOMLESS BASE SYSTEM Náš systém Bottomless Base maximalizuje pocit z jízdy jezdkyně a jejího propojení s prknem a vodou. Podrážky botových vložek jsou přímo v kontaktu s povrchem prkna, což umožňuje okamžitý přenos energie.

GUMMY STRAP CLOSURE SYSTEM Náš uzavírací systém Gummy Strap změnil pravidla hry pro wakeboardisty po celém světě, pokud jde o nastavení dokonalého tlaku v celé botě.

BUILT-IN J BARS V patách vložek jsou zabudované J bary, které objímají zadní část kotníku jezdkyň a eliminují jakoukoli volnost v patě boty, zvyšující podporu a výkon.

3D-MOLDED TONGUE 3D-vytvarované jazyky zajišťují, že naše boty sedí skvěle pokaždé, když je obujete. Zapomeňte na klasické vytáčení a tanec při hledání ideálního místa pro váš nohu – s 3D vytvarovanými jazyky sedí vždy perfekt.

LOWER LACE + HHD SYSTEM Spodní šněrování boty Jewel je spojeno s integrovaným systémem HHD (Heel Hold Down), který utahuje boty pevně přes prsty jezdkyně a zároveň utahuje popruh, který obepíná patu boty.

US

EUR

UK

CM

6

36

3.5

23.5

7

37.5

4.5

24

8

38.5

5.5

25

9

40

6.5

25.5

10

42

7.5

26