• Sleva!

SLINGSHOT COALITION 2023

14 762,00 Kč
11 011,00 Kč Sleva 3 751,00 Kč
S DPH
Velikost
Počet


Coalition je zlatým standardem pro jízdu na wakeboardu v parku. Má magickou kombinaci tvaru, tvaru špičky a ohnutí, které poskytují nekonečné množství zábavy - bez ohledu na váš styl jízdy. S vlastním uměním od Wesleyho Marka Jacobsena ze skupiny Space. Tvar Coalition jsme vytvořili před deseti lety s cílem vytvořit nejzábavnější a nejvolnější parkový wakeboard na světě. I po deseti letech posádky jako Space Mob stále říkají věci jako „nejlepší prkno vůbec“ a „nikdy to neměňte“.

PROČ SE VÁM BUDE LÍBIT

• Coalition klouže po vodě jako nůž horkým máslem. • Jeho tvar je ideální kombinací flexibility a odrazivosti a tvar a ohebnost z něj dělají radost jezdit na vodě, railích, trávě a dalších površích. • Jízda na Coalition vám umožňuje okamžitý přístup ke komunitě Space Mob intergalaktických jezdců.

ATOMIC WOOD CORE

Vertikálně lamelová konstrukce jádra z dřeva dává prknům Slingshot jejich charakteristický flexibilní výkon. Je lehké a odolné, poskytuje vynikající výšku, odraz a ten nejmagičtější pocit v parku.

SINGLE-SHOT FUSION SIDEWALLS

Naše inovativní výrobní procesy zajišťují nepřekonatelné tlumení a odolnost tím, že jedním tahem spojují hranu s jádrem prkna, což eliminuje potřebu spojovacích prvků.

CARBON BEDROCK INSERTS

Lehké, flexibilní a extrémně pevné vložky Carbon Bedrock snižují celkovou hmotnost prkna, zvyšují tahovou pevnost a umožňují konzistentní flexibilitu pod nohou.

BALLISTIC BASE

S 0,7 mm vrstvou odolné ochrany mezi prknem a povrchy, po kterých kloužete, je tato vrstva připravena na boj. Denně je prověřována některými z nejodvážnějších jezdců na vleku ve hře.

HYBRID ROCKER PROFILE: Hybridní tvar rockeru poskytuje to nejlepší z obou světů - vyvážený střední tvar s trochu větším odrazem než u kontinuálního rockeru, ale stále pěkně rychlý na vodě.

CHINED RAILS: Špičky a paty prkna jsou zvýšeny přibližně o 4-5 mm, vytvářejíce malou ochrannou zónu mezi hranami prkna a nerovnostmi railů, aby se chránily hrany.

ADDITIONAL 5TH INSERT: Tato další možnost nastavení umístění vázání přibližuje boty ještě blíže, protože nám jezdci Space Mob řekli, že to bude skvělé. Takže vezměte delší prkno, dávejte vázání doprostřed a užijte si nejnovější trend ve wakeboardingu.

WIDE TIP / TAIL PROFILE: Široký profil usnadňuje udržení se na railích až do konce a poskytuje větší plochu pro udržení se na hladině vody s menší rychlostí a námahou.